Top 5 razloga za transplantaciju kose

Transplantacija kose

Transplantacija kose je hirurška intervencija kojoj se u poslednje vreme mnogi sve češće podvrgavaju. A da li ste i vi nekad razmišljali o presađivanju kose kao mogućem poduhvatu? 


Predstavljamo vam top 5 razloga zašto i muškarci i žene danas sve češće rade ovaj hirurški zahvat:

1. Daje prirodan izgled
Savremena tehnologija, kao i stručni lekari omogućavaju pacijentima kosu koja ima potpuno prirodni izgled i izgleda kao sa reklama

2. Pristupačna cena
Jedan od važnijih faktora za transplantaciju kose je svakako i cena ovog poduhvata. U današnje vreme presađivanje kose nije nedostižno. Oni koji imaju viši nivo proćelavosti moraće da izdvoje više novca jer se uglavnom radi nekoliko postupaka. Međutim, ukoliko želite da vašoj kosi vratite prirodan izgled, danas je taj postupak mnogo jeftiniji u odnosu na stare i zastarele procedure presađivanja kose.

3. Podmlađuje
Bujna kosa čini da ljudi izgledaju mlađe. Upravo iz tog razloga, danas se mnoge žene, a i muškarci, podvrgavaju presađivanju kose kako bi izgledali i do 10 godina mlađe.

4. Zašto da ne
Prethodnih godina, transplantacija kose je bila tabu tema, dok je danas estetska hirurgija uobičajena i široko prihvatljiva kako kod muškaraca, tako i kod žena. Danas se samo gledaju rezultati kojima su mnogi  impresionirani i fascinirani.

5. Prednosti AHT metode
Ova metoda se radi posebnim instrumentima koji obezbeđuju da svaki folikul ostane vitalan, te pruža potpuno prirodan izgled kose bez trauma na koži.


Нема коментара:

Постави коментар