Najbolji rezultati transplantacije kose AHT metodom

 

AHT metod transplantacije kose je najsavremeniji metod presađivanja kose. Ova tehnika presađivanja kose je potpuno bezbolna, daje prirodne rezultate i važi za najminimalniju invazivnu metodu koja se danas primenjuje. AHT metod daje potpuno prirodne rezultate, bez bola i bez vidljivih ožiljaka. Prilikom transplantacije kose ovom metodom primenjuju se najviši standardi - za samu proceduru se koriste najsavremeniji instrumenti i tehnologije.

Zašto se odlučiti za AHT metod transplantacije kose?

 AHT metod daje najbolje rezultate. To potvrđuju i brojni zadovoljni pacijenti koji su ukazali poverenje stručnjacima sa naše klinike. Kod AHT metode folikule se izvlače pojedinačno i šiša se samo deo iz koga se folikuli vade, u zavisnosti od obima intervencije. U zavisnosti od obima kose koja treba da se presadi, zavisi da li deo u koji se kosa implantuje šiša. Danas najveća inovacija kod presađivanja kose jeste primena HEX panča koji se koristi kod AHT metode, oblik koji ne preseca folikul već ga izoluje. Pored primene HEX panča, kvaliteta instrumenata i opreme, našu kliniku u odnosu na druge izdvaja stručni kadar. 

Primeri uspešne transplantacije

 Uz AHT metodu, možete ponovo imati prirodnu i gustu kosu koja će vam pružiti samopouzdanje i bolji kvalitet života. Sa 15 godina iskustva naš tim stručnjaka vam garantuje potpuno prirodan izgled i brz oporavak nakon transplantacije kose. Nakon AHT metode, možete se vratiti uobičajenim aktivnostima nakon samo nekoliko dana, a kosa će početi da raste u roku od nekoliko meseci. Rezultati su dugotrajni i vidljivi su već nakon prvog tretmana. 


Primere uspešne transplantacije kose primenom AHT metode možete pogledati u galeriji Pre i Posle, kao i na našoj Instagram stranici


Kontaktirajte nas već danas i zakažite besplatne konsultaciju kako bismo vam pomogli da ostvarite svoje ciljeve.

 


Нема коментара:

Постави коментар