Brzo rešenje za problem sa bradom

 

Gusta brada predstavlja simbol muževnosti i danas je popularan deo stajlinga, kako mlađih, tako i starijih muškaraca. Međutim, mnogi muškarci pate zbog proređene brade. U takvim slučajevima, mnogi muškarci se odlučuju za transplantaciju brade kako bi nadoknadili nedostatke i stvorili željeni oblik brade.

Transplantacija brade AHT metodom

Transplantacija brade danas je veoma česta intervencija koja sasvim sigurno muškarcima vraća pouzdanje i daje željeni izgled. Transplantacijom brade dobija se željena gustina i oblik, a može se stvoriti i potpuno novi oblik brade.  Transplantacija brade je jednostavan, efikasan i minimalno invazivan postupak koji može trajno poboljšati izgled brade i brkova bez ikakvih bolova.

 

Rešite problem proređene brade

 Kontaktirajte nas ukoliko i vi želite da rešite problem proređene brade. Konsultacije i pregled kod nas na klinici uradiće naši stručnjaci koji su prošli visok stepen obuke kako bi zadovoljili najviši standard i obezbeili kvalitetan rezultat.  To potvrđuju i brojni klijenti koji su baš kod nas radili presađivanje brade. Transplantacija brade primenom najsavremenije AHT metode je potpuno bezbolna i ne ostavlja nikakve ožiljke, a što je veoma važno - završava se u roku od jednog dana. Donorska regija je kao i kod transplantacije kose, potiljačna regija jer su karakteristike te dlake iste kao i kod onih na licu. 

MC Stojan presadio bradu

Sa problemom proređene brade suočio se i jedan od trenutno najpoznatijih izvođača na Balkanu - Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan. On je po preporuci došao na našu kliniku i našim doktorima ukazao poverenje. MC Stojan se nakon pregleda i konsultacija podvrgao se tretmanu transplantacije brade primenom najsavremenije AHT metode, a kako izgleda nakon procedure presađivanja možete pogledati ovde.

 

Pre i posle

Iz naše klinike izlaze samo zadovoljni pacijenti. Najbolja referenca su nam zadovoljni pacijenti, a njihove fotografije Pre i Posle intervencije možete pogledati u galeriji


Нема коментара:

Постави коментар