Rezultati presađivanja kose AHT metodom

 


Gubitak kose možete da rešite jednom zauvek. Presađivanje kose AHT metodom je potpuno bezbolna procedura i daje najbolje rezultate. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naš tim stručnjaka pomoći će vam da rešite problem gubitka kose jednom zauvek. Mi svakom klijentu pristupamo sa velikom odgovornošću i ozbiljnošću i obezbeđujemo neophodan komfor za vreme boravka u našoj poliklinici.

Rezultati presađivanja AHT metodom
 
Svaki rezultat je dokaz posvećenosti našeg tima i dugogodišnje iskustvo i primena najsavremenije metode transplantacije kose daju najbolje rezultate. Ono što nas još više motiviše da iz dana u dan budemo još bolji su naši zadovoljni pacijenti. Na fotografiji možete videti rezultate još jedan primer uspešne transplantacije kose primenom najsavremenije metode - AHT metode i zadovoljnog klijenta. Naša ekipa stručnjaka je učinila čudo kako nam je rekao klijent koji je dobio potpuno novi izgled. Pacijentu je uspešno presađena kosa sa donatorske regije. Međutim, pre same intervencije, na konsultativnom pregledu na našoj klinici, uspostavljena je dijagnoza i pacijentu smo preporučili šta je potrebno dalje raditi. 
 

Šta izdvaja AHT metodu presađivanja kose?
 
AHT metoda presađivanja kose daje najbolje prirodne rezultate i ima brojne prednosti u odnosu na druge. Izdvajamo u nastavku one najvažnije: 
* potpuno je bezbolna
* ne ostavlja ožiljke
* ne izaziva otok
* produžava vitalnost folikula 

Нема коментара:

Постави коментар