Vratite osmeh na lice uz novu kosu

 AHT metoda transplantacije kose važi za najsavremeniju metodu. To su potvrdili i brojni uspešni primeri presađivanja kose. Osim najboljih rezultata, ova metoda je potpuno bezbolna i bez vidljivih ožiljaka nakon intervencije.

Još jedan uspešan primer

Na fotografiji možete još jedan primer uspešne transplantacije kose primenom AHT metode. Naš tim stručnjaka je nakon konsultacija i pregleda presadio kosu sa donatorske regije na predsnji deo glave. Zahvaljujući primeni specijalnih instrumenata, procenat uspešnosti AHT metode je veći od bilo koje druge metode koja se danas primenjuje. U kvalitet rada naših stručnjaka uverio se još jedan pacijent koji se podvrgao tretmanu presađivanja kose u frontalnom delu.  


Zadovoljan pacijent - najbolja reklama

Na prvoj fotografiji možete videti kako opadanje kose može uticati na vaše samopouzdanje. Na trećoj, svedočite transformaciji nakon naše bezbolne transplantacije kose! Zbog ovakvih fantastičnih rezultata, svaki dan težimo da budemo sve bolji kako biste vi bili zadovoljni! Još uspešnih primera transplantacije kose primenom AHT metode možete pogledati u našoj galeriji Pre i Posle.


Kontaktirajte nas

Ukoliko i vi želite ovakvu promenu, već danas nas pozovite i zakažite besplatne konsultacije sa našim stručnjacima. 


 

Нема коментара:

Постави коментар