Da li ste znali da je i Elon Mask presadio kosu?



Elon Mask - čovek izuzetnih dostignuća. Osnivač i izvršni direktor Tesle koji je u žiži javnosti više od dve decenije i tokom tog perioda prošao je kroz normalnu fizičku transformaciju kao i svaki drugi čovek. Muška ćelavost ne štedi nikoga, čak ni preduzetnike milijardere poput Elona Maska.

Sredinom 90-ih godina Mask se prvi put proslavio svojim poslovnim uspehom i fotografija 1 nastala u vreme otkrivanja PayPal-a najbolje ilustruje stanje njegove kose tada. Elon Mask se u kasnim dvadesetim godinama već suočio sa gubitkom kose u frontalnom delu.Frontalna linija kose se dramatično povukla i pored toga, preostala kosa na vrhu mu je bila znatno proređena.  

Nema sumnje da se Elon tokom svog života podvrgao transplantaciji kose. Kako veruju stručnjaci, Mask se povrgao transplantaciji kose sigurno dva puta, prva je bila 2002. godine. Prema fotografijama iz tog perioda, kosa je imala prilično lepu gustinu! Ali ne tako kao danas.

Elona Mask izabrao je najnapredniji metod transplantacije kose (FUE) u to vreme što se može zaključiti prema ožiljku od šavova na potiljku i sa strane.

Na sreću, Mask je uspeo da pobedi problem  jer se tehnologija transplantacije kose brzo poboljšavala dok je on gubio kosu. Kao pronalazač i inovator, nije teško pretpostaviti da je video sve veću priliku u tehnologiji transplantacije kose i bez mnogo oklevanja otišao na tretman. Prema sadašnjim rezultatima, vidi se da se o njemu pobrinuo iskusni tim za transplantaciju kose.

Gustina i volumen njegove kose u potpunosti su pogodni za njegovo lice i kožu glave. Broj dlaka je morao biti oko 4000, pošto je imao veliku ćelavost. 

Pogledajte na LINKU fotografije Elona Maska pre tretmana presađivanja kose,

Нема коментара:

Постави коментар