Zakažite besplatne konsultacije i rešite problem gubitka kose


 Nema razloga da odugovlačite i oklevate da dođete u u našu ordinaciju i načinite prvi korak kako bi vaša kosa izgledala bolje. AHT metod transplantacije kose ne samo da nadoknađuje folikule koji su opali, nego i stimuliše postojeće dlake.  

Besplatne konsultacije

 

Besplatna konsultacija je prvi korak ka vašem novom početku! Ukoliko i vi imate problem sa gubitkom kose, savetujemo vas da nas kontaktirate i zakažete konsultacije sa našim stručnjacima. Na kosultativnom pregledu, preko specijalne kamere i softvera, naši stručnjaci utvrđuju gustinu kose po kvadratnom centimetru. Ako je neophodno pristupa se proračunu komletnog donatorskog dela, a nakon toga će vam predložiti šta je potrebno za dalji tretman. Takođe, dizajn frontalne linije glave je takođe jedan od osnovnih koraka kod presađivanja kose i u ovoj fazi se precizno skicira do koje mere da se upusti prednji deo kose kao i gde da se završe zalizci. 


Najsavremenija metoda presađivanja kose

 

AHT metod presađivanja kose je inovativni metod koji daje najbolje rezultate. U odnosu na druge metode presađivanja, AHT metod nudi niz prednosti. Sama intervencija traje nekoliko sati, nije bolna i bez ožiljaka nakon procedure. Iz naše klinike su izašli brojni zadovoljni pacijenti i njihove rezultate možete pogledati na našoj Instagram stranici

Нема коментара:

Постави коментар