Transplantacija kose bez bola i vidljivih ožiljaka


Transplantacija kose je korak na koji se danas odlučuje sve više muškaraca. Transplantacija kose je jedino trajno rešenje gubitka kose. Primenom najsavremenije AHT metode dobićete najbolje rezultate. 

Zašto baš AHT metod transplantacije kose?


AHT metoda je izuzetno precizna i omogućava prirodan izgled kose. Nakon AHT metode, možete se vratiti uobičajenim aktivnostima nakon samo nekoliko dana, a kosa će početi da raste u roku od nekoliko meseci. Rezultati su dugotrajni i vidljivi su već nakon prvog tretmana. Uz AHT metodu, možete ponovo imati prirodnu i gustu kosu koja će vam pružiti samopouzdanje i bolji kvalitet života.

Naš tim čini obučeni personal, sa seritifikatima i visokim standardom u najnovijim tehnikama. Naši stručnjaci su podvrgnuti viskom stepenu obuke kako bi zadovoljili najviši standard i obezbeili kvalitetan rezultat. Kod nas na klinici primenjujemo AHT metodu, koja je prva donela unapređeni FUE metod u Srbiju još 2007. godine. I upravo zahvaljujući AHT metodi, sada je moguće postići bezbolnu proceduru koja daje prirodne rezultate i najminimalniju invazivnu metodu koja se danas primenjuje. 

Zakažite konsultacije


Sa naše klinike izašao je veliki broj zadovoljnih pacijenata koji su zauvek rešili problem gubitka kose. Metod rada AHT klinike je postigao zavidne rezultate i postao vodeći metod na Balkanu za transplantaciju kose. Budite slobodni pa dođete kod nas i uverite se kako da povratite samopouzdanje i kvalitet života. Ukažite nam vaše poverenje i pustite da AHT bude vaš izbor u borbi protiv opadanja kose.

Kontaktirajte nas već danas. 

Pročitajte još:

Kada je pravo vreme za transplantaciju kose
Gustina kose po kvadratnom centimetru


 

Нема коментара:

Постави коментар