Da li ste znale da dužina kose otkriva jednu veoma važnu stvar o vama?


Dužina kose otkriva vaš karakter

Da li ste svestne činjenice da je dužina kose obično prva stvar koju neko primeti na vama, posebno ako je lepo negovana?
Osim toga može odati vaše zdravlje, snagu, vitalnost i starost.

Da li ste vi od onih dama koje menjaju frizure svakih nekoliko meseci? Ili ste od onih koje se ne usuđuju da posete frizera i promene nešto na sebi? Ipak, mnogo je onih koje se drže fraze da kada nešto želiš da promeniš u životu, promeni frizuru. U skladu sa karakterom, neke dame mogu da promene dužinu kose, dok druge celog života nose istu frizuru.

U odnosu na dužinu kose, pogledajte u nastavku teksta kakva ste osoba.


IMATE KRATKU KOSU

Vi ste samouverena osoba, izuzetno prijatna i kažu pomalo vrcava osoba. Lako vam je da steknete nove prijatelje. Vi ste od onih dama koje vole poslove gde vaša inteligencija dolazi do izražaja, a probleme rešavate smireno i pošteno.

BOB I DRUGE FRIZURE IZNAD RAMENA

Vi ste iskrena osoba, koja uvek govori istinu i u situacijama kada ona boli. Dobro balansirate privatni i poslovni život. Neustrašivi ste i dobro organizovani i ne podnosite rutinu, nemate komplekse i volite nova iskustva.

LOB I FRIZURE U DUŽINI RAMENA

Volite elegantan, sofisticiran i ženstven izgled i od onih ste dama koje vole da pričaju. Osim toga, volite izazove i nove projekte, a vaša prirodna lepota privlači sve na vašem putu.

IMATE DUGU KOSU

Osobe koje imaju dugu kosu preko ramena su oprezni i strpljivi sanjari. U ljubavi tražite dugotrajnu vezu i dajete sve od sebe, ali vrlo ste izbirljivi i zahtevni pri odabiru partnera. Borite se za svoje snove i uspevate u svemu.

Foto: pixabay.com

Нема коментара:

Постави коментар