Zašto je Vil Smit prilikom preuzimanja Oskara ošamario voditelja? (VIDEO)

 

Na ovogodišnjoj dodeli oskara, poznati glumac Vil Smit burno je reagovao nakon što se voditelj Kris Rok našalio na račun njegove supruge Džejde Pinket Smit. 

Holivudska zvezda i supruga Vila Smita, Džejda, krajem prošle godine otvoreno pričala o gubitku kose i problemu sa kojim se bori već neko vreme. Naime, zvezda serije "Gotham" se bori sa alopecijom od 2018. godine kada je počela da gubi kosu u pečatima.

"Moram da pokažem ovo mesto da neko ne pomisli da je mama imala operaciju mozga. Alopecija i ja bićemo prijatelji. Ne preostaje mi ništa drugo nego da se smejem. Znate da se mučim sa alopecijom i jednog dana samo se pojavila ova linija. Ovo je malo teže sakriti, tako da ću da pokažem da ne bi krenule razne priče", rekla je Džejda.

"Na početku je bilo strašno. Bila sam pod tušem i odjednom ruka mi je bila puna kose. Pomislila sam - Bože, pa ja ću biti potpuno ćelava", rekla je glumica u podkastu "Red Tables Talk".

Otkako su krenuli problemi sa autoimunom bolešću i alopecijom, Džejda se u javnosti isključivo pojavljuje ošišana do glave i što bi se reklo - zna to da nosi.

Ipak, na dodeli Oskara, neslana šala voditelja razljutila je njenog supruga. Kris Rok je Džejdu uporedio s Demi Mur u filmu filmu "G.I. Jane". Rok je rekao da jedva čeka da vidi Pinket Smit, koji ima alopeciju, kako glumi u filmu "G.I. Jane 2", a onda se Vil popeo na binu i ošamario kolegu.

Pogledajte video:Нема коментара:

Постави коментар