I Konor Mekgregor se podvrgao transplantaciji kose


Konor Mekgregor, jedan je od najpoznatijih i najkontroverznijih MMA i UFC boraca današnjice. Harizmatični Irac često završava na naslovnim stranama brojnih svetskih medija, u Irskoj je naravno prava zvezda, a u poslednje vreme sve  više se govori o njegovom novom poduhvatu.

Naime, svetski poznati sportista suočio se sa problemom gubitka kose. U videu koji se nalazi u nastavku teksta videćete fotografije na kojima se vidi kako se gubitak kose povećavao iz godine u godinu kod ovog sportiste. Na fotografijama iz ranih dvadesetih godina videćete da Mekgregor nije imao problem sa gubitkom kose, ali tokom godina se vidi značajno pogoršanje u frontalnoj liniji glave.


Kako bi rešio ovaj problem, Mekgregor je 2019. godine zajedno sa svojom sestrom Erin predstavio piling za glavu za koji je bio siguran da će pomoći u sprečavanju gubitka kose. Ipak, prema fotografijama koje objavljuje, stručnjaci koji se bave transplantacijom kose, uvideli su da je Konor rešenje za svoj problem našao uupravo u presađivanju kose. Idealna, pravilna, frontalna linija koju sada ima otkrila je da se ovaj sportista podvrgao transplantaciji kose.

Ovim poduhvatom i najplaćeniji sportista na Forbsovoj listi za 2020. godinu je potvrdio da je jedino trajno rešenje protiv gubitka kose upravo presađivanje kose. Stoga, zakažite i vi svoj termin na klinici u Beogradu. Kontakt podatke možete pronaći OVDE. 

Нема коментара:

Постави коментар