Koliko tretmana je neophodno da se dobije prirodan izgled kose?


Ovo isključivo zavisi od obima regije koja je predodređena za transplantaciju. Koliko će intervencija pacijent da uradi, zavisi od veličine regije koja je zahvaćena gubitkom kose, veličine donorskog dela i stepena opadanja.
Muškarcima je uglavnom dovoljna jedna do dve intervencije a ženama dve transplantacije kose, kako bi gustina bila zadovoljavajuća. Koliko traje intervencija? Intervencija traje uglavnom od 4 do 8 sati u zavisnosti od obima.

Kako izgleda intervencija?

Presađivanje, transplantacija kose se prvo radi na prednjem delu glave, iz razloga što je on najvidljiviji, koristeći se folikulima koji sadrže jednu dlaku, dajući na taj način prirodan rezultat. Poslednja se radi kruna, jedino ako nije samo ona jedino ćelavo područje na glavi kojem je neophodna transplantacija kose.
U toku jednog  tretmana transplantacije kose, hirurzi AHT metodom mogu da ekstraktuju oko 5000 pojedinačnih dlaka, mada se preporučuje maksimalan broj dlaka u toku dana 3000.

Određivanje cene

  1. Dermatolog iz oblasti medicinske estetike koji je prisutan tokom operacije.
  2. Za ovu intervenciju je potrebna dobro opremljena bolnica ili klinika, najmanje tri zdravstvena tehničara.
  3. FUE METODA zahteva mikro motore i druge glavne medicinske potrepštine, dok DHI tehnikom, pored ovih, zahteva i DHI specijalne igle.
  4. Preoperativna i postoperativna ispitivanja krvi i lekovi koji će se koristiti nakon intervencije.
  5. Ostali troškovi za pacijente koji dolaze iz inostranstva: prevoz, transfer, hotel.

Нема коментара:

Постави коментар