Neka AHT bude i vaš izbor!


Gubitak kose je problem sa kojim se suočava veliki broj muškaraca.
U našoj klinici, ovaj problem je rešiv zauvek. Transplantacija kose je hirurški proces koji se može razlikovati u zavisnosti od metode koja se primenjuje.

Nakon dugogodišnjeg iskustva, transplantacija kose AHT metodom predstavlja bezbolnu proceduru koja će vam pružiti prirodne rezultate, bez bola i vidljivih ožiljaka. Predstavlja najminimalniju invazivnu metodu koja se danas primenjuje.

Da primenjujemo najviše standarde upotrebom najsavremenijih instrumenata i tehnologije, uverio se još jedan zadovoljan pacijent koji je u našu kliniku došao iz Crne Gore. Sa 3200 dlaka formirana mu je frontalna linija i progušćena kompletna regija, a prosečan broj dlaka po folikulu 2.4. U toku procedure, primenjena je PRP terapija najkvalitetnijim separatorom, gelom za razdvajanje trombocita, i ATPv bio element. Cela procedura, sa sve upisom u zdravstveni karton, trajala je šest sati.

Više o metodi:
AHT metod je nastao usavršavanjem FUE, a kasnije DHI metode, praćenjem najnovijih tehničkih dostignuća i trendova u domenu presađivanja kose i primenom istih. Na svetskim kongresima za restauraciju kose se dva puta godišnje iznose inovativne metode i prikazuju različita istraživanja. Mi težimo da koristimo najsavremeniju opremu i metode prateći svetske trendove u presađivanju kose. Naš metod je postigao zavidne rezultate i postao vodeći metod na Balkanu za transplantaciju kose i nastoji da pomogne što je moguće većem broju onima koji imaju problema sa opadnjem kose. Budite slobodni pa dođete kod nas i uverite se kako da povratite samopouzdanje i kvalitet života. Ukažite nam vaše poverenje i pustite da bude vaš izbor u borbi protiv opadanja kose!

Proteklih godina, naš metod je proširio poslovnu saradnju, posvetivši se razvijanju inovativnih tehnika i medicinskih sredstava na polju transplantacije kose. Osoblje AHT tima čini obučeni personal, sa seritifikatima i visokim standardom u najnovijim tehnikama. Oni su podvrgnuti viskom stepenu obuke kako bi zadovoljili najviši standard i obezbeili kvalitetan rezultat.

Нема коментара:

Постави коментар