Zalisci, najčešći muški problem!


Ćelavost se razvija polako, a do gubitka kose najpre dolazi u delovima čela – pojavljuju se zalisci. Gubitak kose mnogim muškarcima, ali i ženama predstavlja prave noćne more. Jedino trajno rešenje protiv opadanja kose je presađivanje kose, koje više nije bauk a niti stvar luksuza.


U današnje vreme, opadanje kose je mnogima veći problem čak i od pojave sedih vlasi koje se smatraju šarmantnim. Ipak, ćelavost mali broj muškaraca smatra privlačnim i šarmantnim.

Ćelavost se razvija polako, a do gubitka kose najpre dolazi u delovima čela – pojavljuju se zalisci.
Gubitak kose mnogim muškarcima, ali i ženama predstavlja prave noćne more. U današnje vreme, opadanje kose je mnogima veći problem čak i od pojave sedih vlasi koje se smatraju šarmantnim. Ipak, ćelavost mali broj muškaraca smatra privlačnim i šarmantnim. Jedino trajno rešenje protiv opadanja kose je presađivanje kose, koje više nije bauk a niti stvar luksuza.

Zalisci nisu problem

Ćelavost se razvija polako i to tako folikuli kose reaguju na određene hormone koje proizvodi telo. Najčešće se početak gubitka kose vezuje za povlačenje zalizaka. Kako savetuju stručnjaci na našoj klinici, najvažnije je pravovremeno reagovati. Nije potrebno da čekate da kosa kompletno opadne, pa da onda rešavate problem. Transplantaciju kose najsavremenijom AHT metodom savetujemo da radite parcijalno, kako se i kosa proređuje. Na ovaj način, sasvim sigurno ćete izbeći psihičke tegobe kroz koji mnogi muškarci prolaze zbog gubitka kose.

Transplantacija kose najsavremenijom AHT metodom je potpuno bezbolna procedura i tokom presađivanja, nema nikakvih otoka, kao ni nakon intervencije kada prestane dejstvo lokalnog anestetika.

Primenom najsavremenijih inovacija, AHT metod transplantacija kose je tretman u kojem se presađuju pojedinačne folikule dlake sa tzv. donorske regije. Donorske regije su najčešće bočni i zadnji deo glave. Međutim, kod pacijenata koji imaju slabu donorsku regiju, koriste se dlake sa grudi, ili brade.

PRP tretman krvnom plazmom nakon transplantacije

Nakon implantacije, obavezan je PRP tretman krvnom plazmom koji stimulišite rast i jačanje dlake, a osim toga i smanjuje opadanje. A kako izgleda PRP tretman kod transplantacije kose, pogledajte u sledećem video snimku.



Prednosti AHT metode u odnosu na druge

Poređenje metoda presađivanja kose oduvek je bilo od velike važnosti za klijente koji se opredeljuju za proceduru. Pogledajte koje su prednosti AHT metode u odnosu na druge metode transplantacije kose.

Нема коментара:

Постави коментар