Novi hit u Srbiji: Transplantacija kose na bradu!

Transplantacija kose na bradu

Sve veći hit u svetu među muškarcima je da imaju gustu bradu i izgledaju što muževnije.

Mnogi muškarci imaju retku bradu, pa iz tog razloga često briju ne bi li dlaka postala jača, a brada gušća. Međutim, u većini slučajeva dlaka postaje vremenom jača ali ne i gušća. Sada je taj estetski problem rešen!

Transplantacija kose na bradu je novi trend u svetu gde muškarci mogu dobiti dlake gde ih pre nisu imali, progustiti bradu i popraviti volumen. U našoj ordinaciji, metodom AHT transplantacije kose, popravićemo gustinu vaše brade, kako bi ispoštovali svaki vaš kriterijum i ispunili svaku vašu želju.


Pozovite 066 012 666 od 9 do 17 časova radnim danima i zakažite konsultacije i pregled gde ćemo vam dati potpune informacije o tome šta u vašem slučaju može da se uradi i koliko bi ovakva intervencija koštala. Ova intervencija je potpuno bezbolna i završi se u roku od jednog dana.

Povratite kvalitet i samopouzdaje života AHT transplantacijom kose. Neka AHT bude i vaš izbor! Iz naše ordinacije izašli su brojni zadovoljni pacijenti. Utiske naših pacijenata možete pročitati ovde, a fotografije pre i posle intervencije možete pogledati na sledećem linku.

Нема коментара:

Постави коментар