AHT metod u trci za prestižnu nagradu na Oksfordu!

AHT tim

AHT metod i Dr Tanja Radenkov kandidati su za prestižnu nagradu Najbolja medicinska praksa Univerziteta u Oksfordu.

AHT metod zahvaljujući svojim izuzetnim rezultatima u transplantaciji kose, nominovan je od strane predsednika Evropske medicinske asocijacije. Predsedik, doktor Vinćenco Kostiđolji je izrazio želju da AHT tim doputuje u Englesku i predstavi svoj metod. Nakon prezentacije metode i rezultata nadamo se da ćemo poneti ovo prestižno priznanje u Srbiju nakon čega ćemo organizovati i seminare kao i edukacije za presađivanje kose.


AHT tim u Oksfordu
– Čast nam je da smo kandidati za ovako značajnu nagradu, koja nas stavlja rame uz rame sa najboljim kolegama iz cele Evrope. AHT (Advanced Hair Tranaplantation) Metod koji primenjujemo, donosi procenat uspešnosti transplantacije iznad 90%. Podrazumeva praćenje, razvoj i primenu najviših medicinskih standarda na polju presađivanja kose. Prednosti ove u odnosu na ostale metode je: u kvalitetu instrumenta, rukovanju folikulima, PRP separatora u svakoj proceduri. Najznačajnija je primena ATP-v BIO elementa, koji povećava vitalnost i stabilnost folikula – ističe doktorka Radenkov.

Ova nagrada za AHT metod kao i sve nas predstavlja veliku čast i povod za put u Englesku sledećeg meseca, kada će doktorka Tanja Radenkov na Univerzitetu u Oksfordu održati predavanje na temu “Najsavremenije  metode transplantacije kose”. Na prezentaciji predstavićemo pristup i način rada kao i rezultate koji su postignuti primenom AHT metode.

Нема коментара:

Постави коментар