Transplantacija kose vratiće vam samopouzdanje

 

Gubitak kose je danas znatno češća pojava nego što je ranije bilo. Na gubitak kose utiče mnogo faktora, ali najčešće su to nepravilna ishrana, svkodnevni stres, promena životnog stila... Osim što gubitak kose utiče na fizički izgled, ovaj problem utiče na samopouzdanje mnogih muškaraca. 

Kako rešiti problem gubitka kose?

 * Činjenica je da na gubitak kose uslovljen genetskim faktorima ne možete da utičete. Ipak, preventivno možete delovati na opadanje kose. Za početak, stručnjaci savetuju da promenite način ishrane. Takođe, preporučuje se upotreba proverenih preparata za negu kose, i obavezna adekvatna zaštita od sunca. 

 * PRP tretman protiv opadanja kose je tretman koji vam može pomoći u lečenju ćelavosti. Ovaj tretman je poznat kao tretman za lečenje ćelavosti kod muškaraca. Preporučljivo je da se PRP tretman ponavlja nekoliko puta godišnje i na taj način, kontinuitetom, snabdeva folikule neophodnim elementima kako bi im povratio vitalnost i volumen. Ovaj tretman nije bolan i jedina neprijatnost jeste vađenje krvi. 

 * Transplantacija kose - presađivanje kose je jedino trajno rešenje protiv gubitka kose. Transplantacija kose primenom AHT metode daje najprirodnije rezultate, ne ostavlja ožiljke i nije potrebno vreme za oporavak. 

 Zakažite pregled kod doktora

Presađivanje kose najsavremenijom AHT metodom daje najprirodnije rezultate. Stoga, ukoliko se odlučite na ovaj korak, zakažite konsultacije kod naših doktora koji će uraditi matematičku procenu i dati vam rešenje za vaš problem. Ne odlažite pregled i već danas nas pozovite i zakažite konsultacije na broj: +381 (0) 66 012 666 ili nam pišite na mail:  info@ahttransplantacijakose.com

Нема коментара:

Постави коментар