Transplantacija kose u frontalnom delu

 

Gubitak kose u nivou frontalne linije je veoma čest problem sa kojima se suočavaju muškarci. I bez obzira na to koliko on bio čest, nesumnjivo predstavlja stres i neretko dolazi do pada samopouzdanja. Osobe koje se suoče sa ovim problemom osećaju se manje privlačno, nezadovoljno, a neki čak i padaju u depresiju.

Kada kosa počne da opada u frontalnom delu, izuzetno je teško da počne da raste prirodnim putem. Jedino moguće i trajno rešenje protiv gubitka kose je transplantacija kose. Presađivanje kose primenom najsavremenije AHT metode je jedina efikasna metoda da kosa ponovo počne da raste. Transplantacija kose AHT metodom je bezbolna procedura koja daje prirodne rezultate, bez bola i vidljivih ožiljaka. 

Zahvaljujući primeni specijalnih instrumenata, procenat uspešnosti AHT metode je veći od bilo koje druge metode koja se danas primenjuje. Da primenjujemo najviše standarde upotrebom najsavremenijih instrumenata i tehnologije na klinici u Molerovoj 3, uverio se još jedan pacijent koji se podvrgao tretmanu presađivanja kose u frontalnom delu. Ono što je važno kod transplantacije kose u frontalnom delu, jeste da se biraju folikuli koji sadrže uglavnom po jednu dlaku u korenu kako bi pacijent dobio najprirodniji izgled. 

Na fotografijama možete videti još jedan uspešan primer presađivanja kose na našoj klinici u Beogradu. Rezultati su složićete se neverovatni. 

Zato, neka AHT metod bude i vaš izbor! Zakažite već danas konsultacije kod nas na ploklinici koja je jedina u Srbiji i regionu registrovala metodu transplantacije kose u Ministarstvu zdravlja! 

"Hvala što ste rešili moj problem. Beskrajno sam zahvalan i presrećan. Pohvale za ceo tim, definitivno ste najbolji kako u Srbiji, tako i region"!

Нема коментара:

Постави коментар