Pogledajte zašto odabrati AHT metod presađivanja kose

 


Transplantacija kose je jedino trajno rešenje protiv gubitka kose. I zato je veoma važno da ovu proceduru poverite stručnjacima. AHT metod je najsavremeniji metod presađivanja kose i dokazano je da daje najbolje rezultate.

Na fotografijama možete videti primer loše i dobre transplantacije kose. Na levoj fotografiji gustina presađene kose je mnogo manja. Osim toga, kod pacijenta su u prvom redu transplantovani folikuli sa 2,3 ili 4 dlake i samim tim izgled je daleko od prirodnog.

Na desnoj fotografiji je primenjen AHT metod transplantacije kose i u prvom redu su presađeni folikuli koji sadrže jednu dlaku. Zatim su u središnjem delu presađeni folikuli sa 2,3 ili 4 dlake koji su doprineli boljoj gustini. Ceo tretman transplantacije primenom AHT metode dao je potpuno prirodan izgled.

Nebrojano puta do sada dokazano je da pacijenti koji se odluče za transplantaciju kose u Turskoj u svojoj nameri da prođu jeftinije na kraju plate mnogo više. 

Zakažite konsultacije na klinici u Beogradu i prepustite se najboljim stručnjacima. Neka AHT bude i vaš izbor transplantacije kose.

Na fotografiji je još jedan dokaz da AHT daje najbolje rezultate. Nama zaista ne treba posebna reklama – zadovoljni pacijenti su naša najbolja reklama.

 „Svima bih preporučio kliniku u Beogradu. Drago mi je što sam na kraju odustao od presađivanja kose u Turskoj i poslušao ljude koji su takođe zadovoljni tretmanom i rezultatima koje su dobili presađivanjem kose u Beogradu.“

Нема коментара:

Постави коментар