Šaćiri pre i posle transplantacije koseDa li se sećate fudbalera Džerdana Šaćirija, onog koji je postao poznat kada je tokom meča sa Srbijom na Mundijalu u Rusiji 2018. godine gol proslavljao prekrštajući ruke simbolizovajući veliku Albaniju?

Taj isti veliki (mali) fudbaler suočio se sa gubitkom kose i uprkos činjenici da su mu zalisci bili zaštitni znak, nije mogao da izađe na kraj sa tim. Gubitak kose kod mnogih muškaraca, ali i kod Šaćirija očigledno, nije samo estetski problem, budući da utiče i na samopouzdanje.

Tako se fudbaler Liverpula uoči duela protiv Evertona pojavio sa novom frizurom. Naime, on se podvrgao tretmanu presađivanja kose na delovima kako bi sakrio zaliske. Ovim poduhvatom potvrdio je navijačima da se nije povukao sa terena zbog povrede, nego tretmana transplantacije kose.

Šaćiri je otišao na transplantaciju kose, koja je uspela, sudeći po tome da su mu nestali zalisci, koje je imao u duelu protiv Srbije na Svetskom prvenstvu, i sada ima bujnu kosu kakvu nikad pre nije imao.

Fudbalera Liverpula Džerdana Šaćira navijači su sačekali na društvenim mrežama i zbog novog izgleda brutalno su ga ismevali. Neki su prokomentarisali da je Šaćiri bio odsutan, ne zbog povrede, već kako bi sredio kosu.

Pogledajte na LINKU fotografije pre i posle transplantacije kose. 

Нема коментара:

Постави коментар