Kako rešiti gubitak kose na zaliscima?

 


Gubitak kose na zalisicma najčešće se javlja kod muškaraca, ali dabas, sve više može da se javi i kod žena. Zalisci na kosi mogu da se jave kao posledica različitih faktora, a veoma često se javljaju zbog starosti. 
Međutim, zalisci se javljaju i kod mlađih osoba, a uzrok ovog problema su genetika, stres, hormonske promene, kao i neadekvatna ishrana. 

Na klinici u Beogradu, stručnjaci su primenom najsavremenije AHT metode presađivanja kose rešile problem gubitka kose na frontalnom delu glave još jednom pacijentu. Naime, klijent se podvrgao tretmanu presađivanja 1600 dlaka AHT metodom koja jedina koristi element za stabilizaciju postojećih folikula i dodatnu vitalnost za preživljavanje novih folikula. 

Pre i posle tretmana presađivanja


Početak gubitka kose vezuje se za povlačenje zalizaka i savetujemo vam da ukoliko se odlučite za transplantaciju kose AHT metodom, tretman presađivanja radite parcijalno, baš kako se i kosa proređuje. Na ovaj način osim što ćete izbeći psihičke tegobe kroz koje mnogi prolaze zbog gubitka kose, imaćete odlične rezultate baš kao i naš pacijent sa slike. 


Нема коментара:

Постави коментар