Zadovoljan pacijent samo nekoliko dana nakon transplantacije kosePresađivanje kose najsavremenijom AHT metodom daje potpuno prirodne rezultate, bez AHT metoda presađivanja kose predstavlja najsavremeniji bola i vidljivih ožiljaka.

U ordinacijama u kojima se primenjuje upravo oma metoda procedura presađivanja obavlja se upotrebom najsavremenijih instrumenata i tehnologije. 

Da je presađivanje kose AHT metodom potpuno bezbolna procedura i da nakon intervencije kada prestane dejstvo lokalnog anestetika nema nikakvih otoka, pokazuju i fotografije zadovoljnih pacijenata.


Pacijent iz Amerike odlučio se da tretman presađivanja kose obavi upravo AHT metodom i ukaže poverenje timu iz Srbije. On je doputovao iz Amerike kako bi se podvrgao tretmanu presađivanja 5500 dlaka na AHT klinici.

AHT tim stručnjaka još jednom je ispunio očekivanja pacijenta, što potvrđuje i fotografija samo nekoliko dana nakon tretmana. Iako vaša kosa neće više imati punoću kao u tinejdžerskim godinama, presađeni folikuli će rasti zdravo, kao prirodna kosa. 

Нема коментара:

Постави коментар