AHT metod i dr Tanja Radenkov dobitnici prestižne nagrade na Oksfordu!

AHT metod zahvaljujući svojim izuzetnim rezultatima u transplantaciji kose, nedavno je nagrađen na Oksfordu

Primenom AHT metode transplantacije kose, dr Tanja Radenkov nagrađena je za prestižnu međunarodnu nagradu u oblasti zdravstva “Best Medical Practice 2018”.
Svečanost povodom uručenja nagrade održana je na najprestižnijem engleskom univerzitetu, a nagradu je dodelio predsednik Evropske Medicinske Asocijacije (EMA)- doktor Vinćenco Kostiđolji.

Nagrada se dodeljuje za odličnu reputaciju, primenu sigurnih i efikasnih metoda lečenja, visoko profesionalno medicinsko osoblje, kao i savremenu opremu. Ova nagrada dodeljena je klinikama i doktorima čiji se profesionalizam potvrđuje, ne samo formalnim standardima, već i poverenjem pacijenata.


„Mi prepoznajemo lekare sa profesionalnim iskustvom koji pomeraju granice medicine. Doktorki Tanji Radenkov odajemo priznanje za visoke standarde koje je svojim radom postavila“, rekao je dr Kostiđolji i naglasio je da će mu biti čast što će dr Radenkov biti deo tima koji ovog juna u Briselu učestvuje u formiranju novog medicinskog tela i uvođenju univerzalnih svetskih zdravstvenih pasoša.

Nagrada koju smo primili, potvrda je da srpski lekari idu u korak sa svetom.
„Čast nam je što smo u svetskoj konkurenciji proglašeni za najbolje. Ova nagrada je rezultat stalnog ulaganja u znanje i težnje da budemo najbolji u svom poslu. U radu poštujemo najviše medicinske standarde, a kada je reč o presađivanju kose, Advanced Hair Tranaplantation Method, koji primenjujemo, donosi procenat uspešnosti transplantacije iznad 90%. Zadovoljni pacijenti i poverenje koje nam ukazuju potvrda je da je naš trud prepoznat”, naglasila je doktorka Radenkov, koja je ovom prilikom na Univerzitetu u Oksfordu održala i predavanje na temu „Najsavremenije metode transplantacije kose“.

Нема коментара:

Постави коментар