Još jedan primer uspešne transplantacije kose

 


Dugogodišnje iskustvo i rezultati naših pacijenata su ono što izdvaja nas od ostalih. Sa ponosom možemo da kažemo da je klinika u Beogradu koja primenjuje AHT metod transplantacije kose jedina u Srbiji i regionu koja je registrovala metodu transplantacije kose u Ministarstvu zdravlja i koja ima dozvolu da održava seminare, podučava druge doktore o transplantaciji kose. 

Kod presađivanja kose, doktori primenjuju najsavremeniji AHT metod koji od 2015. godine nudi niz prednosti u odnosu na druge metode. AHT metod primenjuje HEX panč koji je trenutno najveća inovacija u presađivanju kose. 


U standardnim procedurama presađivnja kose, potrebno je 3-4 meseca da dlaka krene da izrasta ponovo, međutim, primenom AHT metode, veliki broj folikula ne doživi "šok" efekat te pacijent ne mora da čeka ciklus ponovnog izrastanja već kosa u velikom broju nastavi da raste odmah.


To potvrđuje i fotografija na kojoj se vide rezultati nakon godinu dana kod pacijenta koje je primenom AHT metode presađeno 3500 dlaka. Klijent je pre dolaska na našu kliniku, razmišljao o odlasku u Tursku kako bi mu presadili kosu. Ipak, po preporukama i iskustvima ljudi koji su proceduru obavili kod nas, odlučio se da dođe prvo na konsultacije sa našim doktorima. Nakon nekoliko dana, odlučio se i za transplantaciju kose AHT metodom.
 

"Presrećan sam što sam odustao od odlaska u Tursku. Kod vas sam dobio rezultat koji je premašio sva moja očekivanja. Hvala vam. Procedura je bezbolna i nemam nikakvih ožiljaka. Sve pohvale za ceo tim".

Neka AHT bude i vaš izbor!

Нема коментара:

Постави коментар