AHT metod daje najbolje rezultate



AHT metod, najsavremeniji metod transplantacije kose, postigao je zavidne rezultate i s razlogom postao jedan od vodećih metoda u celom regionu za transplantaciju kose. Zbog odličnih rezultata, kao i svojih prednosti, interesovanje za transplantaciju kose AHT metodom je izuzetno veliko. 

Nedavno je sa naše klinike izašao još jedan zadovoljan pacijent. Pre intervencije, na konsultativnom pregledu, uspostavljena je dijagnoza i pacijentu smo preporučili šta je potrebno dalje raditi. Ono što je naša velika prednost u odnosu na druge, jeste činjenica da svakom klijentu pristupamo sa velikom odgovornošću i ozbiljnošću i obezbeđujemo neophodan komfor za vreme boravka u našoj poliklinici.

Na fotografiji možete videti odličan rezultat koji se postiže samo primenom najsavremenije metode transplantacije kose - AHT metode.


Oporavak nakon presađivanja kose AHT metodom je jednostavan, i pacijent se svakodnevnim aktivnostima može vratiti u najkraćem mogućem roku. Primenom inovacija i BIO elemenata, AHT metod je postao vodeći na Balkanu!

Neka AHT metod bude i vaš izbor. Zakažite konsultacije sa našim doktorima već danas!

Нема коментара:

Постави коментар