Primer uspešne transplantacije kose



Ako tražite trajno rešenje protiv gubitka kose, onda je transplantacija najbolji izbor. Presađivanje kose  omogućuje doktoru da "premesti" zdrave dlake sa donatorske regije na područje sa proređenom kosom. Danas je moguće postići rezultate koji izgledaju prirodno zahvaljujući primene najsavremenije AHT metode.

AHT metod predstavlja najsavremeniji metod u domenu presađivanja kose. Podrazumeva praćenje, razvoj i primenu najviših medicinskih standarda na polju transplantacije kose.

AHT metod, za razliku od ostalih metoda presađivanja kose, koristi specijalne instrumente sa kojoma se obavlja cela procedura. Instrument za vađenje folikula je dizajniran tako da pod određenim uglom idealno izvadi folikul a da ga pritom ne ošteti. Implantori koji smeštaju nove folikule su osmišljeni da mogu odrediti savršenu dubinu  (naravno uz ljudski faktor kontrole) i ugao kao što i vaša postojeća kosa izgleda. Sve navedeno čini samu proceduru znatno uspešnijom o drugih, sličnih metoda, koje se danas primenjuju. Ceo proces koji je bezbolan i bez kontraindikacija.

AHT metod presađivanja kose je uvek jednodnevni postupak u poređenju sa drugim tehnikama koje se nekada rade i više dana. Uvođenjem APT-V elemenata u kombinaciji sa S.A.F.E HEX sistemom možemo izvaditi veliki broj dlaka u jednoj proceduri, što nas takođe izdvaja od drugih ordinacija koje se bave sličnom delatnošću.

Koliko je ova metoda uspešna, pokazuju brojni primeri koje možete pogledati u galeriji OVDE.

U nastavku vam predstavljamo rezultat pacijenta kojem smo primenom AHT metode presadili 3150 dlaka. Čekamo da nam pacijent pošalje slike nakon 6 nedelja kako bi videli progres rasta novoimplantovane kose.  

"Stručnost osoblja na klinici u Beogradu je na vrhunskom nivou. Prezadovoljan sam rezultatom. Ono što mi je posebno važno, jeste činjenica da novoimplnativana kosa izgleda odlično i da je pokrila regiju koju sam oduvek želeo da imam. Posebno me je oduševilo što nema nikakvih vidnih ožiljaka", prokomentarisao je pacijent sa fotografije A.R.

Nemojte čekati, zakažite i vi svoj pregled. Kontakt podatke možete pogledati OVDE.

Neka AHT bude i vaš izbor transplantacije kose.


Нема коментара:

Постави коментар