Dokazano je da presađivanje kose daje najprirodnije rezultate



Danas je gubitak kose veoma čest problem sa kojim se suočavaju i muškarci i žene. Prevencija i lečenje je izuzetno kompleksno i prvi rezultati mogu da se vide tek nakon nekoliko meseci, a željeni se postižu i do godinu dana nakon početka neke od terapija koju vam odrede doktori.

Kako biste rešili problem gubitka kose jednom zauvek, ali i u kratkom vremenskom periodu, preporučuje se transplantacija kose koja je najefikasniji i najbrži način rešavanja estetskog problema gubitka ili proređivanja kose. Dokazano je da presađivanje kose primenom najsavremenije AHT metode daje najprirodnije rezultate. Sama intervencija traje nekoliko sati, nije bolna i bez ožiljaka nakon procedure.

Bez obzira da li je gubitak kose uzrokovan genetikom, godinama, ili se javio kao posledica hormonalnih promena – presađivanje kose AHT metodom je izuzetno efikasno rešenje da se taj gubitak u potpunosti nadoknadi. Ono što izdvaja AHT metod od drugih jeste činjenica da se kod procedure pored Bioelemenata ponekad uključuje i upotreba kolostruma i peptida koji dodatnu reaguju kao hormon rasta na tek implantovane folikule. I zato AHT metod danas predstavlja najdelotvorniji metod transplantacije kose od svih metoda koje se primenjuju.

Na fotografiji možete videti još jedan uspešan primer presađivanja kose doktora sa klinike u Beogradu.


 

Нема коментара:

Постави коментар