Presađivanje kose na zaliscima - Fotografije PRE i POSLE transplantacije



Opadanje kose problem je sa kojim se suočava veliki broj muškaraca i najčešće se početak gubitka kose vezuje za povlačenje zalizaka ili u takozvanoj „kruni”. Zalisci su danas sve učestaliji problem i prema nekom nepisanom pravilu javljaju u srednjem dobu života.

Međutim, ne tako često, ali ima i slučajeva kada se zalisci pojavljuju već u pubertetu. Zalisci nastaju uglavnom genetski, zbog hormonskih promena, kao i zbog stresa, bolesti, nepravilne ishrane, lošeg održavanja umesto pravilne nege kose i slično.

Jedino trajno rešenje protiv zalizaka je transplantacija kose primenom najsavremenije AHT metode koju primenjuju stručnjaci na klinici u Beogradu. Potpuno bezbolna metoda presađivanja kose daje prirodne rezultate bez trajnih ožiljaka.

Nedavno je pomoć za rešavanje problema zalizaka zatražio i pacijent sa fotografije koji se nakon konsultacija sa doktorima odlučio za presađivanje kose. AHT metoda je upravo bila njegov izbor jer je jedina koja koristi element za stabilizaciju postojećih folikula i dodatnu vitalnost za preživljavanje novih folikula.

Utisci nakon nekoliko dana su odlični. Pogledajte OVDE fotografije nakon transplantacije. 


Нема коментара:

Постави коментар